Sofia Arvidsson, Maciej Naduk och Matilda Hamlin missar alla SPT-Karlstad.
Foto: Bildbyrån & World Padel Tour.
Swedish Padel Tour

Stjärnbortfall i Karlstad — de saknas

ANNONS

Sofia Arvidsson skulle göra comeback tillsammans med Åsa Eriksson men har fått ställa in. Matilda Hamlin och Ajla Behram missar. Den polska WPT-spelaren Maciej Naduk har fått ställa in och André Schlyter och Christoffer Persson likaså. 

Skador och sjukdomar duggar tätt kring Karlstads SPT som avgörs i helgen. De nya hårdare restriktionerna, som sattes av regeringen för två dagar sedan med ett skärpt läge i flera regioner, spelar förmodligen in. 

"Ja, ingen idé att ta risker. Naduk kände sig risig i morse så vi hann inte testa", skriver Piotr Fernandez i ett sms till PadelDirekt. 

Fernandez pratar om den polska WPT-spelaren Maciej Naduk — rankad 242:a i världen. En annan spelare som missar turneringen är Sofia Arvidsson.

Arvidsson som skulle gjort comeback efter att ha varit borta ett drygt halvår efter att ha fött barn. Anledningen är att Arvidssons partner Åsa Eriksson skadat axeln.

"Tråkigt", konstaterar Arvidsson via textmeddelande.

Ajla Behram skadad

På damsidan missar också Sandra Örtevall/Beatrice Cedermark och även Matilda Hamlin och Ajla Behram, som var i semifinal på SM. 

"Ajla är skadad i handleden. Vi spelade igår kväll och hoppades att hon skulle känna sig ok idag men det hade blivit värre", berättar Matilda Hamlin.

På herrsidan missar också paret André Schlyter/Christoffer Persson, där Persson har dragit på sig en förskylning, samt det norsk-spanska paret Fredrik Ask och Manuel Fernandez. 

Totalt sett rör det sig om sex par som har fått ställa in. Damernas A-klass drar igång 14.00, herrarnas 15.00. 

Den här artikeln handlar om: