Padelaffärer

Efter Zlatans padelhall — grannar flyttar: ”Vi har vår lägenhet till försäljning”

Padel Zenter väntas öppna en padelhall i området Silverdal i Sollentuna under vintern. Men alla är inte glada över öppningen. Flera grannar planerar nu att flytta från sina bostäder på grund av konsekvenserna av den stora byggnaden.
— Vi har sedan någon månad vår lägenhet ute till försäljning, säger Erica Carlsson till PadelDirekt

PadelDirekt har tidigare skrivit om den långdragna konflikten mellan företaget Padel Zenter, där Zlatan Ibrahimovic är delägare, och en bostadsrättsförening i Silverdal i Sollentuna — angående ett planerat bygge av en padelhall.

Tanken med byggnationen är att det ska vara ett huvudkontor kombinerat med padelbanor i samma byggnad. Enligt tidningen fastighetsvärlden ska hallen innehålla 14 banor och bestå av två plan. Anläggningen mäter hela 7 175 kvadratmeter. 

Artikeln fortsätter efter bilden.

Tidigare i år meddelade Padel Zenter att byggnationen skulle vara klar till sommaren, men nu har företaget meddelat att öppningen skjuts upp till slutet av året.

PadelDirekt har varit på plats vid byggnationen och pratat med flera grannar. 

— Vi har sedan någon månad vår lägenhet ute till försäljning. Vi tänkte att det vore bättre om bygget har kommit lite längre så att eventuell köpare, i full transparens, har en möjlighet att se vad som byggs, säger grannen Erica Carlsson till PadelDirekt

”Värdeminskningen är värre än jag trodde” 

Gör din beställning här! 
LÄS VIDARE MED PLUS
Månadsvis
69 kr / mån
Tillgång till allt material på Padeldirekt.se
Ingen bindningstid
Förnyas automatiskt
Årsvis
659 kr / år
Tillgång till allt material på Padeldirekt.se
Ingen bindningstid
Förnyas automatiskt
Den här artikeln handlar om: