Padelaffärer

Padelbana installeras på berömd US Open-spelplats

ANNONS

Svenska företaget Instantpadel har under de senaste åren växt globalt och levererat banor till en mängd olika platser runt om i världen. Nu står det klart att företaget kommer att installera en bana på den ikoniska platsen The Westside Tennis Club. 

The Westside Tennis Club i New York är en ikonisk plats för tennistävlingar. Klubben har stått som värd för 60 upplagor av US Open och även arrangerat Davis Cup-finalen tio gånger. Nu står det klart att det svenska företaget Instantpadel kommer att installera en bana på platsen under april och maj.

”Medlemmarna i den exklusiva klubben kommer att vara de första som spelar på världens första dubbla yta för padel och pickleball som Instantpadel lanserade förra veckan tillsammans med Versacourt Pickleball”, skriver VD och medgrundaren Christoffer Granfelt om nyheten,

PadelDirekt skrev tidigare om Instantpadels unika bana som uppfyller specifikationerna för både pickleball och padel. Christoffer Granfelt skriver även att företaget ser fram emot kommande projekt som väntar:

”Detta är vårt första steg in på den amerikanska marknaden och vi ser så mycket fram emot alla framtida projekt som vi har framför oss”. 

Instant Padel har under de senaste åren installerat cirka 150 banor i 17 olika länder. I dag har deras banor monterats upp på flertalet platser som Soho Club, London, Kuwait, Alperna, stränder och shoppingcenters för att bara nämna en del av alla häftiga platser. 

Läs en intervju med Christoffer Granfelt här: Svenska företaget har byggt banor i Alperna och på stränder: ”Sir Andy Murray var på plats”

Den här artikeln handlar om: