Montage: Bildbyrån
Padelaffärer

Klart: I dag stänger Zlatans padelcenter

ANNONS

För några veckor sedan kom beskedet att Padel Zenter i Årsta kommer att rivas. 
I dag är sista dagen att spela i hallen.

Under de senaste åren har Padel Zenter etablerat sig i Sverige och har planer på att öppna flera padelhallar på andra ställen i världen. Men för några veckor sedan kom ett stort bakslag för företaget. 

Hallen i Årsta i södra Stockholm behöver rivas. Det skrev Padel Zenter i ett mail till sina kunder: 

”Hej, hoppas ni fått en bra start på året bortsett från den tråkiga nyheten vi kommer att dela med er nu. Som många av er hört så kommer vår hall i Årsta att rivas inom kort. Anledningen till detta är för att Stockholm stad har andra planer för marken om några år och det är även därför vi inte kommit ut med mer information tidigare”, skriver företaget i ett mail och fortsätter:

Stänger i dag 

I dag är sista dagen att boka en bana i hallen innan den stänger för att rivas, detta enligt Padel Zenters bokningssida. Under den sista kvällen så är majoriteten av alla banor bokade fram till stängning. 

Företaget meddelade också i mailet att de öppnar en hall i Silverdal, Sollentuna under sommaren. 

PadelDirekt har tidigare skrivit om den långdragna konflikten mellan företaget Padel Zenter, där Zlatan Ibrahimovic är delägare, och en bostadsrättsförening i Silverdal (Sollentuna) — angående ett planerat bygge av en padelhall där.


 

Den här artikeln handlar om: