Foto: World Padel Tour
Internationell padel

Bela om sin partner 2024: ”Alla vet redan vem jag kommer att spela med”

ANNONS

Fernando Belasteguín är helt klart den största inom padeln. 
Nästa år blir hans sista på proffstouren. 
Han har ännu inte presenterat sin nya partner men berättar i en intervju att alla redan vet vem han kommer att spela med.

Under förra veckan avslöjade legendaren Fernando Belasteguín att han och Miguel Yanguas går skilda vägar efter säsongen. Argentinaren har inte offentliggjort sitt nya samarbete men berättar för den spanska tidningen "Marca” att paret kommer att vara inom topp åtta:

— Vi är båda bland de åtta bästa på rankingen tillsammans och målet är att avsluta 2024 tillsammans där, bland de åtta bästa, och det kan bara uppnås genom att vara friska och spela på en bra nivå. Förra veckan innan Milano tänkte jag på semestern, som i år kommer att bli speciell eftersom jag tror att jag kommer att börja träna tidigare, jag ser verkligen fram emot det, säger Bela till Marca.

Han fortsätter:

— I år har det kostat mig lite att få min egen motivation att få min bästa version, för i många delar var min främsta motivation att hjälpa Mike (Yanguas) att spela sin första Masterfinal. Det är mycket märkbart för mig på grund av min spelstil, och om jag inte är som bäst har jag många upp- och nedgångar, jag slår inte tillräckligt bra slag som gör skada, År 2024 kommer den här energin att vara nyckeln, och om jag är frisk och motiverad tror jag att vi båda kan slåss.

Fernando Belasteguín har tidigare berättat att nästa år blir hans sista inom världspadeln. Han berättar för den spanska tidningen att alla redan vet vem han kommer att dela banan med 2024.

— Padelvärlden är väldigt liten och i princip vet alla vem jag ska spela med nästa år, och i måndags när jag pratade med honom kom vi överens om att kommunicera det efter Masterfinalen med ett foto tillsammans, något mer personligt, så nästa vecka kommer alla att veta. Jag är väldigt glad.

Under förra veckan kunde PadelDirekt rapportera om uppgifter som pekar på att Bela bildar par med Lucho Capra 2024. Båda spelarna har avslutat sina nuvarande samarbeten.


ARKIV: Paquito Navarro med konstlag utanför buren på Stockholms WPT. 

Den här artikeln handlar om: