Montage: World Padel Tour och Bildbyrån
Internationell padel

Uppgifter till PD: Här är alla nya världspar på herrsidan 2024

ANNONS

Under nästa år väntas en mängd nya par att debutera tillsammans. För första gången på fyra år kommer Lebron och Galan att ställas mot varandra. 
Här är de nya paren på herrsidan till 2024, enligt källor till PadelDirekt.

Säsongen börja närma sig ett slut. Flera par har redan bekräftat sin separation inför nästa år och fler splittringar väntas bekräftas inom de närmaste veckorna.   

Enligt uppgifter till PadelDirekt så kommer en mängd rockader att genomföras inom världstoppen på herrsidan. Planen, enligt uppgifterna, är att Juan Lebron och Ale Galan efter fyra års samarbete kommer att gå skilda vägar. Deras separation kommer att påverka hela världseliten på herrsidan.

Enligt trovärdiga källor till PadelDirekt är planen att följande konstellationer spelar tillsammans under säsongen 2024:

Ale Galan / Federico Chingotto

Kommentar: Federico Chingotto har bekräftat att han och Paquito Navarro kommer att går skilda vägar efter säsongen. Enligt källor kommer han nu bilda par med Ale Galan och jaga sin andra titel i karriären (Första på W.O. 2020).

Miguel Yanguas / Momo Gonzalez

Kommentar: Miguel Yanguas och Momo Gonzalez kamperade ihop i början av året och lyckades vinna en WPT 500-tävling. Spelarna bröt kort därefter för att inleda nya samarbeten. Enligt uppgifterna till sajten kommer spelarna att göra comeback tillsammans. 

Fernando Belasteguín / Lucho Capra

Kommentar: Lucho Capra har under en stor del av året kamperat ihop med Maxi Sanchez. Efter en misslyckad säsong tyder uppgifterna på att han bildar par med en annan legendar. Den allra största inom padelvärlden och som ständigt söker efter en vänsterhänt partner. 

Juan Lebron / Juan Tello

Kommentar: Det har länge spekulerats om att Juan Lebron skulle börja spela backhand vid en splittring med Galan. Nu pekar uppgifterna på att han bildar par med Juan Tello och blir kvar på forehand-sidan.

Paquito Navarro / Sanyo Gutiérrez

Kommentar: Navarro och Gutiérrez kamperade ihop under 2016 och 2017. Paret lyckades vinna åtta titlar tillsammans och utmanade giganterna Fernando Belasteguín och Pablo Lima om segrarna. Nu tyder uppgifterna på en comeback. 

Spelarna har själva inte bekräftat sina nya samarbeten utan det här är endast uppgifter via källor till PadelDirekt.Alla bilder är från World Padel Tour. 

Den här artikeln handlar om: