Premier Padel

Sanyo Gutiérrez ber om ursäkt efter förlusten: ”Dagens inställning var katastrofal”

ANNONS

Sanyo Gutiérrez och Agustín Gutiérrez förlorade åttondelsfinalen i Milano Premier Padel. Nu ber Sanyo om ursäkt för sin inställning under matchen.
— Jag vill först och främst be om ursäkt till min familj, mina föräldrar, mina barn, min fru och så vidare. Dagens inställning var katastrofal, skriver argentinaren på Instagram.

Det var debut och farväl för det åttonde-seedade paret i Milano Premier Padel, Sanyo Gutiérrez och Agustin Gutierrez. Paret fick lämna turneringen efter andra matchen då Rafael Mendez och Javi Rico stod för en stark insats och slog ut argentinarna. 

Resultatet skrevs: 6-3, 4-6, 6-2 till Mendez och Rico.

Sanyo: ”Dagens inställning var katastrofal”

Efter matchen valde Sanyo Gutiérrez att be om ursäkt på Instagram för sin prestation under matchen:

”Jag vill först och främst be om ursäkt till min familj, mina föräldrar, mina barn, min fru och så vidare. Dagens inställning var katastrofal”.

Han fortsätter:

”I dag spelade jag som om jag inte brydde mig om någonting, som om det inte spelade någon roll att förlora eller vinna. Mina föräldrar lärde mig inte det och min erfarenhet säger att man aldrig ska kasta in handduken, att man måste kämpa oavsett. Ledsen till alla som följer mig och är med i med och motgång”.

Sanyo Gutiérrez valde också att tacka sin brorson för samarbetet under hösten:

”Tack Agustin för att du hjälpte mig i det lilla vi spelade. Jag skulle ha velat prestera bättre och uppnått mer”

Sanyo kommer att spela Masterfinalen i Barcelona med Miguel Yanguas. Läs mer här.  


Arkiv: Di Nennos otroliga slag chockar kommentatorerna

Den här artikeln handlar om: