Masterfinalen
Foto: World Padel Tour
World Padel Tour

Avslöjar: Sanyo bekräftar till PadelDirekt — här är hans partner till Masterfinalen

ANNONS

Säsongen börjar närma sig ett slut. Nu återstår endast Masterfinalen i Barcelona innan World Padel Tour tackar för sig. Det har länge spekulerats om Sanyos partner. PadelDirekt kan nu bekräfta att Sanyo Gutiérrez och Mike Yanguas bildar par under Masterfinalen. 

I december avgörs Masterfinalen i Barcelona. Det blir den sista WPT-tävlingen i historien. Topp 16-spelarna med flest rankingpoäng från 2023 har fått en plats i tävlingen.

Det har länge spekulerats om Sanyo Gutiérrez partner i Masterfinalen eftersom hans brorson Agustin Gutierrez saknar poäng. Nu bekräftar Gutierrez till PadelDirekt att han kommer att spela tävlingen med Mike Yanguas, som också saknar partner. 

Det blir ett spännande par att följa. Under förra årets upplaga av Masterfinalen kamperade Martin Di Nenno och Federico Chingotto ihop då spelarna saknade partners. Duon chockade padelvärlden och tog sig till final.  

Årets upplaga av Masterfinalen avgörs 14-17 december.  


Arkiv: Di Nennos otroliga slag chockar kommentatorerna

Den här artikeln handlar om: