Internationell padel

Ångerfull ”Campa” talar ut efter förra årets attack mot partnern: ”Jag har mognat”

ANNONS

I en intervju med PadelDirekts systertidning Padel Alto gick Lucas Campagnolo hårt åt partnern Javi Garrido efter att spanjoren valde att separera. Nu talar en ångerfull ”Campa” ut till spanska Mundo Deportivo. 
— Jag har lärt mig av misstagen från förra gången, säger han.

Om vi vrider tillbaka tiden till förra året under denna period gick brasilianaren Lucas Campagnolo till attack mot den dåvarande partnern Javi Garrido, i en intervju med PadelDirekts systertidning Padel Alto. 

Nu har de brutit upp igen. Dock under helt andra omständigheter. 

— Beslutet var Javis eftersom han ville spela med Momo, vilket var ett bra beslut för honom. Jag förstår att han tror att han kan vara mer konkurrenskraftig och vi måste normalisera att dessa saker händer, men det är synd att vi inte har kunnat säga adjö på banan. 

”Talade i stundens hetta”

Han ångrar de ord han sa vid separationen senast. 

— Jag har lärt mig av misstagen från förra gången, jag har mognat och det är därför jag har väntat med att prata. Jag hoppas att det går väldigt bra, säger han till Mundo Deportivo. 

Han utvecklar: 

— Jag ångrar det eftersom jag talade i stundens hetta och jag fokuserade för mycket på lagkonceptet med Maxi och Javi. Jag sa saker som jag inte menade och med tiden insåg jag att jag var tvungen att be om ursäkt, erkänna att jag hade fel och lära mig. Vårt yrke har blivit sådant och jag kan bara fokusera på att göra mitt jobb bra.

I veckan är Lucas Campagnolo tillbaka från en skada, bredvid honom står då löftet Juanlu Esbri. 

— Jag har varit väldigt ärlig mot Juanlu och jag har bett honom om tålamod eftersom jag inte kommer att gå tillbaka till att tävla som förut. Det kommer att ta tid. Om han har förtroende för mig kommer allt att bli bra, säger han.

Den här artikeln handlar om: