Internationell padel

WPT-presidenten efter affären: "Damm lämnar inte padeln"

ANNONS

För två veckor sedan kom nyheten att Premier Padels ägare förvärvar World Padel Tour och blir en och samma proffstour. Nu berättar WPT-presidenten Ramón Agenjo att Damm-gruppen inte lämnar padeln.

Premier Padels ägare Qatar Sports Investment köper upp World Padel Tour och från och med nästa år blir det en och samma tour. 

Den spanska tidningen Mundo Deportivo har intervjuat WPT-presidenten Ramón Agenjo efter uppköpet som berättar att Damm-gruppen (tidigare ägare av World Padel Tour) inte lämnar padeln.

— Det är inte adjö till professionell padel. Demetrio Carceller (delägare Damm), och jag också, vi är förälskade i den här sporten och förstår också att Premier är en utmärkt plattform för våra varumärken och vi kommer säkert att stanna kvar som sponsorer av evenemang som intresserar oss i Spanien eller Europa. Damm lämnar inte padeln, vi kommer att fortsätta att stödja amatörpadeln och vi får se hur det blir med proffsen.

Det är fortfarande oklart om personalen från WPT kommer att gå samman med Premier Padel. Presidenten berättar att han kommer att rekommendera sin personal för QSI. 

— Vi kommer att rekommendera ett mycket bra och professionellt team som har en unik erfarenhet för QSI. Och vi kommer att göra det som ett vänligt råd nu när vi har en relation.

Lästips: Premier Padel-chefen: Då drar touren igång nästa år


ARKIV: Sjuka bollen: "Publiken i Menorca är i extas"

Den här artikeln handlar om: