Svenska Landslaget
Svenska Landslaget

Linnea Björk debuterar i landslaget ”Varit en dröm”

ANNONS

I sommar deltar det svenska landslaget i European Games och tidigare i veckan presenterade förbundskaptenerna truppen till mästerskapet. Ett nytt namn i landslagssammanhang är Linnea Björk som kommer att debutera i landslagströjan. 
— Det har såklart varit en dröm att få spela i landslaget och representera sitt land, skriver Linnea Björk till PadelDirekt.

Under sommaren kommer European Games att förgylla Krakow, Polen och för första gången är padel en sport i arrangemanget. Förbundskaptenerna Mari Andersson och Jonas Björkman presenterade den svenska truppen i torsdags

Stjärnskottet Linnea Björk är uttagen för första gången till den blågula truppen.

“Det känns jättebra! För mig är detta verkligen ett kvitto på att utvecklingen går åt rätt håll och att jag gör rätt saker. Det har såklart varit en dröm att få spela i landslaget och representera sitt land så det känns väldigt häftigt att det händer så här tidigt i min karriär”, skriver Linnea Björk till PadelDirekt.

Björk: “Jag är väldigt taggad”

Linnea Björk kommer att kampera ihop med Baharak Soleymani, båda från Västerås. Paret kommer att tävla mot 23 andra nationer.

“Det ska bli jättekul och spännande. Eftersom det är min första uttagning vet jag inte riktigt vad jag kan förvänta mig. Men jag tror att det kommer bli några grymma dagar med gänget och en väldigt bra erfarenhet som jag kan ta med mig vidare in i karriären. Jag är väldigt taggad!”, skriver Björk.

Stjärnskottet stod för en stark insats i årets tredje SPT-deltävling, tillsammans med Ajla Behram lyckades paret ta sig till en SPT-final och nu väntar landslaget för båda spelarna.


ARKIV: Barre och Ajla räddar dramatisk matchboll i SPT1-finalen

Foto: Padel-TV

Den här artikeln handlar om: