Padelaffärer

Padel Haus bygger tre utomhusbanor vid bästa läge i New York

ANNONS

New Yorks banbrytande Padel Haus växer ytterligare. 
De kommer nu att öppna sina första pop-up utomhusbanor installerade i Domino Park i Brooklyn.

De nya banorna av Padel Haus kommer att vara öppna under hela sommaren 2023 och stänger i november. Ägaren och grundaren av Padel Haus, Santiago Gomez, är entusiastisk över projektet.

"Genom att addera denna till vår flaggskeppsanläggning på Kent Avenue och vår snart öppna anläggning i Dumbo, kommer lanseringen av vår pop-up i Domino Park att göra det möjligt för oss att ytterligare öka synligheten för padel i staden vid en tidpunkt då människor njuter av New Yorks friluftsliv", säger han i ett pressmeddelande. 

Two Trees Domino Park är en prisbelönt offentlig park som ligger strax norr om Williamsburg Bridge och som hyllar historien som en av New Yorks mest ikoniska industriella hamnområden.

 

"Genom att tillhandahålla ytterligare banor på det prisbelönta offentliga parkutrymmet i Domino Park tillgodoser vi den ökade efterfrågan på en sport som får allt större genomslag i hela New York och i hela USA", säger han.

Padel Haus öppnar sitt andra ställe i New York.

I april meddelade Padel Haus att de öppnar ett nytt center i Dumbo, Brooklyn-området i New York. Företaget grundades i juli 2022 med det första padelcentret i New York City bara några minuter från Domino Park förra året.

De nya banorna i Domino Park kommer att öppna i slutet av maj eller början av juni. Pop-up-platsen kommer att ha en Juice Haus-butik och utsikt över East River och Manhattans skyline.


Läs en längre intervju med Santiago Gomez av PadelDirekt här.

 


Arkiv: Coello med makalös räddning: "Det är inte möjligt"
 

Den här artikeln handlar om: