Padelaffärer

Padel Haus öppnar nytt i trendiga området i New York

ANNONS

Det amerikanska företaget Padel Haus expanderar och öppnar ett nytt padelcenter i området Dumbo i New York. 
Det blir den andra anläggningen för Padel Haus i staden.

Padel Haus öppnade det första padelcentret förra året i Williamsburg, New York. Nu är det dags att öppna ytterligare ett.

I ett pressmeddelande meddelar företaget att de öppnar en ny anläggning i Dumbo, i Brooklyn i New York.

”När vi lanserade Padel Haus i Williamsburg förra juli var ambitionen att växa företaget till att bli den ledande padeloperatören på marknaden i USA med andra platser i New York och nordöstra USA. Med tanke på framgången med vår första klubb i Williamsburg, som har välkomnat över 7 000 spelare sedan öppningen, kändes det rätt att ta padel till olika delar av New York City, och det vad är bättre än den ikoniska stadsdelen Dumbo, som har många likheter med vår första klubb, men samtidigt kommer ha sin egen distinkta personlighet”, säger grundaren och VD:n för Padel Haus, Santiago Gomez, i ett pressmeddelande.

Den nya Padel Haus-anläggningen kommer att inkludera fyra inomhusbanor, en juicebar som heter Juice Haus, en utomhusterrass, premium-omklädningsrum och regnduschar. Klubben kommer att ha drygt nio meter i takhöjd. 

”Med Padel Haus Dumbo går vi nu in i nästa kapitel i vår amerikanska resa”, tillägger Santiago Gomez i pressmeddelandet.

Den här artikeln handlar om: