Simon Vasquez & Cayetano Rocafort.
Foto: Bildbyrån.
Svensk Padel

Rocafort/Vasquez återförenade för internationell turnering i Sverige

ANNONS

Comeback nummer två väntar för Cayetano Rocafort och Simon Vasquez. 
När den av Studio Padel-sända och internationella padelförbundet-arrangerade tävlingen FIP Rise spelas i Göteborg är de före detta SPT-suveränerna återigen återförande. 

Simon Vasquez och Cayetano Rocafort återförenas. Det är inte första gången den meningen skrivs. Det har skett både en och två gånger. Nu sker det alltså igen. 

När internationella padelförundet, FIP, har lagt en del av sin tour, FIP Rise, i Sverige väljer de två profilerna att spela tillsammans igen. 

Rocafort och Vasquez är ett av i skrivande stund nio par som anmält sig till tävlingen som spelas på Bon Padel i Göteborg påskhelgen 5-9 april. Andra par som ställer upp är till exempel hemmaparet Viktor Stjern/Pierre Bonfré, Anton Andersson/Albin Olsson och så är Madrid-proffset Douglas Rutgersson hemma i Sverige för att spela om FIP-poäng tillsammans med Axel Holm. 

FIP Rise sänds av Studio Padel. Efter Göteborg ska det spelas ytterligare fem FIP Rise-tävlingar i Sverige. Vad som händer med turneringen som ska spelas i Borås är dock oklart. Hallen gick för en drygt tre veckor sedan i konkurs

Vasquez/Rocafort är just nu seedade tvåa. Se alla par som är anmälda här.  


ARKIV: Läckert slag av Lucho Capra. 

Den här artikeln handlar om: