Godo Dias med Fredrik Nordin, Studio Padel.
Foto: Fiskebäckskil Instagram och Viktor Andersson (montage).
Svensk Padel

Godo Diaz och Miguel Oliviera klara för FIP Rise i Sverige

ANNONS

Sedan tidigare är det klart att Studio Padel arrangerar och sänder när FIP-Rise-touren (internationella padelförbundet) kommer till Sverige i år för sex stopp.
Nu släpper arrangörerna de första namnen på spelare som är klara för touren.  

Det är dels den argentinska legenden, med de kända handlederna, Godo Diaz, 42, och portugisen Miguel Oliviera från A1-touren, (före detta APT).

Det blir ännu mer padel i Sverige under denna säsong i och med FIP-Rise tourens intågande i landet. Planen är sex turneringar utspridda över landet. Hittills är de tre första turneringsorterna spikade med Göteborg, Gävle och Borås. 

Nu har det sändande bolaget Studio Padel knutit till sig de första namnen till touren. Det är dels den argentinska legendaren Godo Diaz, 42, bror till Mati Diaz, som haft en lång karriär bakom sig på WPT-touren. Också portugisen Miguel Oliviera är klar för spel. Oliviera är rankad 14 på A1-rankingen som han hamnade på efter att ha lämnat WPT under kaosartade former i fjol.

Till PadelDirekt kommenterar Studio Padels Fredrik Nordin hur han känner kring att spelarna kommer till Sverige:

 Det är super att killarna hör av sig och gratulerar då de vet vilket jobb jag lagt ner för att få detta att gå i lås. Jag är helt övertygad om att tävlingarna kom få fler fina namn bland spelarna, säger han till PadelDirekt. 


Arkiv: Padel på högsta nivå: "Vad är det för bollar vi får se?"

 

Den här artikeln handlar om: