På bilden: Leo Augsburger.
Foto: World Padel Tour.
Internationell padel

BEKRÄFTAT: Efter helgens succé — jättetalangen har gjort sitt val

ANNONS

Den 18-åriga stjärnan Leo Augsburger har bekräftat för PadelDirekts sytersajt Padel Alto vem som blir hans nya partner under säsongen 2023.
Svaret är Javi Rico: 
— Med Pablo anser vi att han är det bästa alternativet, säger Leo.

Efter Leo Augsburgers och Tino Libaaks fantastiska turnering i WPT La Rioja Open har många par från toppen av rankingen ställt in ögonen på de unga argentinska löftena.

I går bekräftades det att veteranen Miguel Lamperti kommer att spela med Tino Libaak från World Padel Tour-turneringen i Reus.

Leo Augsburger, som tävlar i Chile Open tillsammans med Mike Yanguas, bekräftar nu för PadelDirekts internationella systersajt Padel Alto vem som blir hans nya partner för säsongen 2023. 18-åringen kommer att dela banan med vänsterhänte Javi Rico, som hittills i år spelat med Jorge Ruiz och tidigare med till exempel Momo Gonzalez. 

— Det är bekräftat att jag kommer att spela med Javi Rico. Tillsammans med Pablo (Crosetti, tränare) anser vi att det är det bästa alternativet, säger den unga stjärnan.

”Kan hjälpa mig att rätta till det”

Rico har missat de två senaste turneringarna på grund av en revbensskada, men Augsburger tror att Valencia-födde Rico och han själv kan komplettera varandra bra. 

— Jag behöver någon som kan hjälpa mig i försvaret, för mitt försvar är inte det bästa, och han kan hjälpa mig att rätta till det, säger Leo.

Han fortsatter:

— Jag är lite mer aggressiv i anfallet, men han kan hjälpa mig även i den aspekten av spelet.


ARKIV: Padel på högsta nivå: "Vad är det för bollar vi får se?"

Den här artikeln handlar om: