Foto: Bildbyrån
Svensk Padel

Vasquez/Windahl spelar tillsammans i Sverige

ANNONS

I helgen spelas Toyota Padel Open i Helsingborg och startfältet är av högsta svenska kvalite.
Ett av paren är Daniel Windahl och Simon Vasquez som tar en paus från den intensiva tävlingsperioden internationellt för att tävla på hemmaplan. 

Daniel Windahl och Simon Vasquez återförenades i början av förra året för att spela den uppskjutna SPT-Finalen tillsammans. Paret gick hela vägen och vann turneringen. I somras deltog också stjärnparet i SM och inte heller där kunde någon stoppa dem.  

Nu är paret redo för ytterligare en tävling tillsammans, Toyota Padel Open som spelas under den kommande helgen. 

Succé för Vasquez

Simon Vasquez har sedan säsongsstarten deltagit i flera WPT-kval och lyckades nyligen kvala in till huvudturneringen i Paraguay Open. 

Daniel Windahl fick skjuta upp sin säsongsstart på grund av en skada kring hälsenan. I slutet av februari var han tillbaka på banan och spelade årets första Premier Padel-tävling i Qatar, där han lyckades vinna första omgången i huvudturneringen. Sedan blev motståndet i form av världsettorna Ale Galan och Juan Lebron för svårt

Viktor Stjern spelar denna tävling tillsammans med Calle Knutsson och Linus Frost deltar med spanjoren Victor Bassols Del Cid, så det blir onekligen en på pappret stark turnering. 

Toyota Padel Open spelas nu till helgen, 17 mars till 19 mars. 


Arkiv: Världsettorna för tuffa – trots starkt andra set av Windahl/Solano.  

Den här artikeln handlar om: