Per Hjalmarson.
Foto: Filip Isacsson
Nya sponsoravtal

Per Hjalmarson skriver på för Oxdog: "Försöker nå en landslagsplats"

ANNONS

Per Hjalmarson har valt att avsluta sitt samarbete med Adidas och skrivit på för det svenska märket Oxdog.

Per Hjalmarson, 40 är en rutinerad SPT-spelare med många framgångsrika tävlingar. Han har nu valt att lämna Adidas efter ett år och skrivit på för det hårt satsande svenska märket Oxdog

“I dag är vi stolta över att kunna presentera vårt nya tillskott till det svenska Oxdog-teamet: Per Hjalmarson. En av de största nordiska spelarna som i år kommer att försöka nå topp tio på den svenska rankingen och representera Sverige i landslaget. Han gillar det aggressiva spelet från backhandsidan. Han älskar volleydueller och försöker hitta det vinnande slaget i rätt ögonblick”, skriver Oxdog på Instagram.

”Den perfekta balansen och vikten för mig”

Hjalmarson är för närvarande rankad 13:e på senior-rankingen i Sverige. Han avslutade förra året med att kampera ihop med stjärnskottet Albin Olsson. I Västerås stod de för deras största framgång när de besegrade Cayetano Rocafort och Jose Gaspar och tog sig SPT-final. Parets prestationer resulterade i en plats i SPT-finalen. Hjalmarsson var också en viktigt del av Every Padel:s andraplacering i Klubb-SM. 

"Det jag gillar med mitt Oxdog-racket är den kontroll som det ger mig i alla slag, både i försvar och attack. Sedan jag började spela med Oxdog-racket har jag använt olika typer av Racket Balance-Systemet för att hitta den perfekta balansen och vikten för mig. Det är verkligen ett användbart system”, skriver Per Hjalmarson på Instagram.

Det nya svenskmärket Oxdog lanserades i höstas och tidigare under året har de sajnat stjärnspelaren Cornelia Lister. Den nya Oxdog-spelaren Hjalmarson har inlett SPT-säsongen med Oskar Govik


ARKIV: "Fantastiskt underbar, underhållande, mäktig padelboll".

Den här artikeln handlar om: