Premier Padel
Premier Padel

Succé för Rocafort-bröderna — till huvudturneringen i Doha

ANNONS

Bröderna Rocafort, Cayetano och Manu, har kvalat in till Premier Padel-huvudturneringen i Qatar. Syskonparet besegrade det betydligt högre rankade paret Adrian Ronco Lopez och Jose Mouliaa med enkelt. 6-4, 6-2 i kvalfinalen.

”Att vinna är alltid trevligt, men att vinna med din bror är nästa nivå. 
Mycket bra spelat Manu. Vi har vunnit två solida matcher”, skriver Cayetano Rocafort på Insagram”.

Cayetano Rocafort och Manu Rocafort har stått för en stark insats i Qatar. Under gårdagen besegrade bröderna Clement Geens (148) och Juan Manuel Restivo (139) med 6-3, 6-3.

Caye berättade efter gårdagens vinst för Padeldirekt att det är speciell känsla att spela med sin bror. 

“Det känns väldigt speciellt och känslosamt att få spela med min bror. Vi har väldigt stort förtroende för varandra och det är aldrig lätt att spela med en bror. Det är som att spela med min flickvän. Det kan gå väldigt bra eller väldigt dåligt”.

Vann kvalfinalen

I dag spelade paret kvalfinal om en plats i huvudturneringen. Bröderna gick in matchen med en bra känsla efter gårdagens vinst. Motståndet var Adrian Ronco Lopez (110) och Jose Mouliaa (85). 

Syskonparet inledde matchen otroligt starkt med break direkt och upp till en 4-0-ledning. Men motståndarna gav inte upp setet utan tog sig tillbaka in i matchen till en 4-3-ställning. Bröderna Rocafort höll dock nerverna i styr och kunde ro hem första set med 6-4.

Andra set inledde bröderna återigen starkt med en 3-1-ledning. Paret fortsatte att behålla break-ledningen och var starkast på banan genom hela matchen. Syskonparet är nu klara för huvudturneringen efter en 6-2-vinst i andra set.

Där gör Cayetano och hans bror Daniel Windahl sällskap. Motståndet för spanjorerna har dock inte lottats ännu. 


Arkiv: Di Nennos otroliga slag chockar kommentatorerna.
 





 

Den här artikeln handlar om: