Premier Padel
Premier Padel

Rocaforts vidare till kvalfinal: "Mycket känslor"

ANNONS

Bröderna Rocafort är vidare till kvalfinal i årets första Premier Padel turnering. Syskonparet Cayetano och Manu Rocafort besegrade Clement Geens och Juan Manuel med 6-3, 6-3.

Kvalet till Premier Padel i Qatar pågår för fullt. Cayetano Rocafort (124) spelar med sin bror Manuel Rocafort (191). 

“Det känns väldigt speciellt och känslosamt att få spela med min bror. Vi har väldigt stort förtroende för varandra och det är aldrig lätt att spela med en bror. Det är som att spela med min flickvän. Det kan gå väldigt bra eller väldigt dåligt”, skriver Cayetano Rocafort efter vinsten till Padeldirekt.

Paret inledde turneringen starkt och vann första matchen med 6-3, 6-3 mot Clement Geens (148) och Juan Manuel Restivo (139).

“Det var en mycket tuff match, även om det står 6-3 6-3 på resultattavlan. Restivo är en världsklasspelare och Clement är Belgiens nummer ett, före detta topptennisspelare. Så vi är väldigt glada att vi är klara för nästa omgång”, fortsätter Rocafort.

Stor värmeskillnad 

“Det är också väldigt svårt att komma från -5 grader till +30 grader. Det är också svårt att andas med den höga luftfuktigheten. Men det känns förstås väldigt skönt när man vänjer sig vid det. Förhoppningsvis kan vi fortsätta detta äventyr i morgon”, avslutar Cayetano Rocafort.

I morgon väntar kvalfinal för bröderna. Motståndet i den avgörande matchen är Adrian Ronco Lopez (110) och Jose Maria Mouliaa (85). Vid vinst väntar huvudturneringen för Cayetano och Manuel Rocafort.

PP-kvalet — Spelschema och resultat.


ARKIV: Cayetano Rocafort på SPT förra året:. 

Foto: Padel-Television. 

Den här artikeln handlar om: