På bilden: Fran Cepero.
Head Padel.
Svensk Padel

Stjärntränaren skriver på för Head

ANNONS

Head har nu sållat ut de åtta deltagarna till Head Hunted Padel team från de hundratals ansökningar som strömmade in under hösten. Den spanska stjärntränaren Fran Cepero blir ledsagaren i spelarnas resa, där ett skräddarsytt träningsupplägg ska ge varje deltagare möjligheten att nå sin fulla potential lagom till Premium Padel Open i sommar.

Fran Cepero ansluter i samband med uppdraget även ett samarbete med Head som spelare och ambassadör.

I svensk press målas bilden av ett avsvalnat intresse för padel upp, samtidigt som Head Hunted Padel Team precis har avslutat sin första teamträff där spänningen, entusiasmen och förväntan bland spelarna antyder den direkta motsatsen. Andelen licensierade spelare och föreningar fortsätter att öka och Head fortsätter sin långsiktiga satsning på sporten.

“Head är och har alltid varit en stor aktör inom padel, en sport som vi vill ska stärka sina rötter och få fäste i idrotts-Sverige. Våra åtta adapter i Head Hunted Padel Team står på tröskeln till en fantastisk utvecklingsresa och vi hoppas och tror att det kommer inspirera andra att ta nästa steg med sin padel” säger Thin Boman, Marketing Manager, Norden.

Under våren kommer Head Hunted Padel Team bli coachade av den spanska stjärntränaren och numera Head-ambassadören, Fran Cepero. Med en gedigen erfarenhet som tränare och dessutom med ett eget mål att vinna SPT i mars vet spanjoren vad som krävs för att nå den absoluta toppen. Med rätt fokus, inställning och motivation kommer spelarna nå längre än de från början kunde tro enligt Fran.

”Kan utvecklas i rekordfart”

“Njutningen i att träna hängivna amatörer med stora ambitioner är att de har ett driv som få andra besitter, och att de med strukturerad träning och hjälp kan utvecklas i rekordfart. Efter att ha sett spelarnas nivå i helgen är jag lika imponerad av hur duktiga de är i dagsläget, som förväntansfull över att se deras framsteg den här säsongen” säger Fran Cepero.

Startskottet för Head Hunted Padel Team har gått och banan är sopad för en spurt mot toppen. Träningar, träningsprogram, mental coaching och all utrustning som behövs är levererat. Nu kvarstår bara arbetet.

Alla åtta spelare som utgör årets Head Hunted Padel Team presenteras i detalj inom kort. Fran Cepero har till exempel tränat sin brorsa Alvaro Cepero, rankad 52 i världen.


ARKIV: Vinner Malmö Padel Open – efter briljanta blocken.

Den här artikeln handlar om: