Foto: Head Padel.
Svensk Padel

Ansök till Head Hunted Padel Team — bli proffs för en säsong

ANNONS

Head startar nu ett unikt program för aspirerande padelspelare. Ansökan till Head Hunted Padel Team har nu öppnat, där åtta spelare kommer få de bästa förutsättningarna att nå sin fulla potential under en säsong.

Att padelsporten tog Sverige med storm har nog inte undgått någon. Trots att vi nu läser om att tillväxten mattats av så ökar faktiskt både andelen licensierade spelare och föreningar.

Head vill satsa på en sport och inte trend. Head vill med det här teamet inspirera, utbilda och utveckla padelcommunityt med målet att få ännu fler spelare att ta steget till att satsa på sin sport. 

— Heads mission är att erbjuda högpresterande utrustning till alla atleter, proffs och amatörer för att de ska bli så bra de kan bli. Det här initiativet handlar just om det – att erbjuda de förutsättningar som krävs för att skapa en så brant utvecklingskurva som möjligt, på så kort tid som möjligt” säger Jonas Ottosson, kategorichef racketsport, Head Scandinavia.

”Vi rekryterar fyra kvinnor och fyra män”

Som namnet antyder, handplockas åtta sökande för att under en säsong uppleva padel på bästa möjliga sätt. Utöver ett komplett kit av kläder och utrustning, erbjuds bland annat coaching, träningsläger, tillgång till banor på Court1 i Stockholm och tävlingsdeltagande. 

— Vi rekryterar fyra kvinnor och fyra män, och alla är välkomna att ansöka. De antagna rekryterna paras sedan ihop, med det gemensamma målet att nå så långt de kan i Premium Padel Open i början av nästa sommar. Vi vågar nog lova att den här resan kommer bli ett minne för livet för våra rekryter. Vem vet, kanske hittar vi vår nästa stjärna bland de sökande?, avslutar Thin Boman. 

Ansökan stänger 18 December 2022 och görs på Heads hemsida.

Den här artikeln handlar om: