På bilden: Viktor Stjern.
Foto: Lerum Padel Club Instagram.
Svensk Padel

Stjern byter klubb — blir klubbkamrat med flickvännen

ANNONS

Lerum Padel Club är stekheta. Klubben har nu presenterat ett tredje stjärnförvärv den här säsongen. 
Efter Hami Golestan och Amanda Girdo är också Sverige-tvåan Viktor Stjern klar för klubben.

”Redan första gången när jag öppnade dörren till Lerums Padelcenter så kände jag att atmosfären var speciell och positiv”, säger Viktor Stjern.

Hami Golestan, Amanda Girdo, nu också Viktor Stjern. Lerum Padel Club och hallen Lerum Padelcenter rustar. I dag presenterade de Viktor Stjern; Sverige-tvåan som tillsammans med Pierre Bonfré vunnit tre raka SPT-turneringar.

”Vi har värvat ytterligare en stjärna. Viktor Stjern har nu valt att spela för Lerums Padelcenter och föreningen Lerum Padel Club. Viktor är rankad två i Sverige. Vi är superglada och stolta över detta samarbete och ni kommer att få se Viktor mycket i hallen framöver. Redan i årets första SPT kommer Viktor representera hallen och föreningen”, skriver föreningen i ett pressmeddelande.

Årets första SPT spelas i helgen i Borås. Läs vår guide här. 

”Helheten känns helt rätt för mig”

Stjern, som tillsammans med Bonfré i dag fick ta emot priset Årets Par på Padelgalan 2022, säger så här om övergången från Every Padel Åby:

”Redan första gången när jag öppnade dörren till Lerums Padelcenter så kände jag att atmosfären var speciell och positiv. Gemenskapen, det personliga bemötandet och pulsen i hallen träffade helt rätt. Att sen hallen förutom härliga människor även erbjuder förstklassiga banor, fint gym och kontor gör att helheten känns helt rätt för mig i min fortsatta satsning. Vi ses i hallen”, säger Stjern som nu alltså blir klubbkompis med sin flickvän Amanda Girdo.


ARKIV: Matchboll final SPT Masters Stjern/Bonfré - Frost/Appelgren.

Foto: Padel-Television.  

Den här artikeln handlar om: