Pablo Figueroa och Fran Cepero spelar SPT1 tillsammans
Foto: Privat
Svensk Padel

Figueroa och Cepero spelar SPT1 tillsammans

ANNONS

Årets första SPT-tävling är två veckor bort och nu meddelar Fran Cepero att han bildar par med Pablo Figueroa. 

Många nya par har presenterats under veckan inför årets första deltävling av Swedish Padel Tour. Sverigeåttan Pablo Figueroa kommer att inleda SPT-året med Fran Cepero, rankad 16:e på senior-rankingen. 

“Jag är glad att kunna presentera min nya partner inför årets första SPT. Som ni ser har vi oljat in maskinen de senaste dagarna, bra iscensättning och bra vibrationer. Vi kommer ge allt för att nå max”, skriver Cepero på Instagram under fredagskvällen. 

Fran Cepero, 34 spelade majoriteten av SPT-tävlingarna förra året med spanjoren Victor Bassols del cid. Paret lyckades som bäst ta sig till semifinal i SPT-finalen. Pablo Figueroa, 37 spelade mestadels med Ricardo Martinez Sanchez under hösten. I den femte deltävlingen av Swedish Padel Tour i fjol lyckades Figueroa och Martinez ta sig till final. 

Du kanske även vill läsa:
Rekordmånga ungdomar anmälda till SPT-Future — världsåttan besöker
Rekordmånga ungdomar anmälda till SPT-Future — världsåttan besöker
Den här artikeln handlar om: