Världsspelaren Martin Di Nenno besöker Upplands Väsby i helgen.
Foto: Ultimate Padel / Erik Nilsson (montage).
Svensk Padel

Rekordmånga ungdomar anmälda till SPT-Future — världsåttan besöker

ANNONS

Rekordstort antal ungdomar väntas delta i årets första SPT-Future. Tävlingen spelas i Upplands Väsby under helgen och får besök av världsspelaren Martin Di Nenno.

SPT-Future är Svenska Padelförbundets ungdomstour med klasserna 14, 16 och 18 år. I helgen avgörs den första deltävlingen och då väntas deltagarrekord.

“Nu när anmälan är stängd kan vi konstatera att tävlingen i Stockholm blir historisk med antal deltagare. Aldrig tidigare har så många spelare varit anmälda till en Future-tävling, vilket känns väldigt roligt”, säger Jens Grafström, tävlingsansvarig på Svenska Padelförbundet i ett pressmeddelande

142 deltagare är anmälda till helgens tävlingen som spelas på Ultimate Padel. Flest spelare väntas delta i de yngre klasserna. 

“Vi ser bland annat att det är väldigt många par anmälda i både killarnas och tjejernas 14-årsklass, vilket är väldigt roligt för padelns framtida utveckling”, fortsätter Jens Grafström.

Finbesök väntas i hallen

Ungdomstävlingen får besök av världsåttan Martin Di Nenno som kommer vara på plats under helgen för uppvisningsspel och autografsignering, skriver hallchef Jakob Johansson-Holm i pressmeddelandet.

 
 

Du kanske även vill läsa:
Padelgalan 2022: Nominera Årets Förening
Plus Padelgalan 2022: Nominera Årets Förening
Padelgalan 2022: Nominera Årets Anläggning
Plus Padelgalan 2022: Nominera Årets Anläggning
Den här artikeln handlar om: