Anton Andersson och Johan Brunström går skilda vägar.
Foto: Bildbyrån.
Svensk Padel

Andersson och Brunström går isär — lovande talanger väntar

ANNONS

Ett av Sveriges mest rutinerade padelpar Anton Andersson och Johan Brunström har valt att avsluta samarbetet efter en lång period tillsammans. 
Båda spelarna väljer lovande talanger vid sin sida kommande säsong. Andersson bildar par med Albin Olsson och Brunström kommer att spela med Diego Svensson. 

Padelfeber var först ut med nyheten att förra årets SM-silvermedaljörer Anton Andersson, 34 och Johan Brunström, 42 beslutat sig för att gå isär. 

— Jag snackade med ”Bruno” redan i slutet av förra året. Det är ganska naturligt att vi bryter nu i och med att jag tränar så mycket i Helsingborg, säger Anton Andersson till Padelfeber. 

Lovande talanger väntar

Anderssons nya partner blir 20-åriga Albin Olsson som genomförde en stark säsong i fjol med många fina resultat. Stjärnskottet lyckades ta sig till final i Swedish Padel Tour och fick också en plats i det blågula landslaget. Dessutom fick Olsson wildcard till World Padel Tour huvudturneringen i Malmö.

Albin Olsson är för närvarande rankad 13:e på senior-rankingen och hans nya partner Anton Andersson befinner sig några placeringar bättre, 9:a.

Padelfeber rapporterade i dag att Brunström bildar par med Diego Svensson, 20 som spås en lovande framtid. Svensson klättrade många steg på senior-rankingen under förra året och deltog i flera SPT-tävlingar. 

Det nybildade paret spelade en A-klass i Mölnlycke tillsammans under förra säsongen där de tillslut stod som vinnare efter en final mot Johan Fors och Oskar Govik

Diego Svensson är för närvarande rankad 43:a på senior-rankingen och Johan Brunström 11:a.

Årets första SPT-tävling spelas den 17-19 februari och arrangeras av Padel Arena Borås Club.


ARKIV: Albin Olsson med en fantastisk bajada under Malmös WPT.


 

Du kanske även vill läsa:
Klart: Efter uppbrottet — han blir Appelgrens nya partner
Klart: Efter uppbrottet — han blir Appelgrens nya partner
Den här artikeln handlar om: