Gonzalo Rubio lämnar Vidar of Båstad.
Foto: World Padel Tour.
Svensk Padel

Svenska märket och spanska toppspelaren går skilda vägar: "Fick monstererbjudande"

ANNONS

WPT-spanjoren Gonzalo Rubio meddelar att han och hårdsatsande svenska Vidar of Båstad avslutar sitt samarbete efter ett år tillsammans.

Spanjoren Gonzalo Rubio, rankad 25 på World Padel Tour, har sedan ett år tillbaka varit det hårdsatsande svenska märkets största profil. Nu meddelar Rubio att han lämnar Båstad-företaget. 

Den uppmärksamme lade märke att Gonzalo Rubio, som föregående helg deltog i Studio Padels turnering i Sundsvall, inte spelade med ett Vidar-racket. 

Vidar of Båstad bekräftade under föregående helg i ett meddelande till PadelDirekt att samarbetet med Rubio inte kommer fortsätta, men att det var så pass nytt att inget var officiellt ännu. 

Nu har dock Rubio själv annonserat sitt avsked till märket, via sina sociala medier, där han tackar Vidar of Båstad för deras tid tillsammans:

"Jag känner mig mycket stolt över att ha fått representera ett nytt varumärke runt om i världen, ett varumärke som växer, där jag har mött en mycket professionell grupp och fått ett utmärkt bemötande från första till sista dagen", skriver han. 

“Monstererbjudande som inte gick att tacka nej till”

Vidar grundades i Båstad för bara fem år sedan, men har på kort tid etablerat sig på den internationella marknaden genom att producera högkvalitativa racketar. 

Så här säger märket själva om att Rubio lämnar:

— Han går tyvärr vidare. Väldigt bra dialog och han var extremt nöjd med sitt racket så han ville egentligen fortsätta, men han fick ett riktigt monstererbjudande som inte gick att tacka nej till, skrev de i ett meddelande tidigare i veckan. 

Häromveckan knöt Vidar of Båstad till sig Daniel Appelgren som därmed lämnade Adidas.


ARKIV: Paquito med konstslag utanför buren. 

  

Du kanske även vill läsa:
Rubio om sitt speciella racket: ”Det är svårare tekniskt — jag älskar det”
Plus Rubio om sitt speciella racket: ”Det är svårare tekniskt — jag älskar det”
Den här artikeln handlar om: