Daniel Appelgren.
Foto: Vidar of Båstad.
Svensk Padel

Daniel Appelgren lämnar Adidas — klar för svenska märket

ANNONS

Daniel Appelgren lämnar Adidas och blir märkeskompanjon med sin partner Linus Frost hos Vidar of Båstad. 
Appelgren meddelade nyheten via sina sociala medier:

”Välkommen hem”, skriver Vidar of Båstad om värvningen.

Daniel Appelgren var en av fjolårets stora raketer på den svenska padelscenen. Appelgren är numera rankad sjua i Sverige och belönades med en plats i den svenska EM-kvaltrupp som under slutet av september kvalade i Derby. 

I december stod Appelgren och hans partner Linus Frost för en av sina starkaste prestationer någonsin när de gick till final i den prestigetyngda SPT Mastersfinalen — där tog det dock stopp mot Pierre Bonfré och Viktor Stjern.

”Utan även ett grymt team bakom brandet”

Efter en succéfylld säsong belönas nu Appelgren också med ett nytt sponsorkontrakt. Appelgrens nya märke blir Vidar of Båstad, vilket innebär att duon Appelgren Frost både kommer att bära ett Vidar-racket nästa säsong.

”Oerhört glad att kunna berätta att jag numera är en del av Vidar of Båstad. De har inte endast grymma racketar, utan även ett grymt team bakom brandet med stora ambitioner likt mig själv, så nu åker vi”, skriver Appelgren på Instagram.

Vidar of Båstad är numera ett av Sveriges mest stjärntäta märken. Utöver Appelgren/Frost bär även Baharak Soleymani märket, samt WPT-spelaren Gonzalo Rubio. En som dock lämnat nyligen är Ida Jarlskog.


ARKIV: Fin boll signerad Appelgren/Frost mot Stjern/Bonfré. 

Foto: Padel-Television. 

Den här artikeln handlar om: