Eden Hazard.
Foto: Bildbyrån.
Padelaffärer

Real Madrid-stjärnan satsar på padel — tillsammans med fotbollsfamiljen

ANNONS

Den belgiska fotbollsfamiljen Hazard, med Real Madrid-stjärnan Eden Hazard i spetsen, har planer på att bygga ett sportkomplex i Belgien. Tio padelbanor kommer att byggas vid anläggningen, rapporterar den belgiska tidningen Sud Info.

Anläggningen kommer att ligga i Braine-le-Comte, söder om Bryssel. Förutom tio padelbanor kommer idrottsanläggningen även ha plats för tre stycken femanna-fotbollsplaner samt en restaurang och bar.

Den belgiska tidningen Sud Info rapporterar nyheten.

Real Madrid-spelaren Eden Hazard som spelar i det belgiska landslaget tillsammans med sin yngre bror Thorgan (fotbollsproffs i tyska Borussia Dortmund) är tillsammans med ytterligare en yngre bror; Kylian (proffs i andradivsionen i Belgien) samt deras far Thierry — alla involverade i projektet. Tidningen skriver att anläggningen kommer att öppna någon gång under 2023.


ARKIV: Härlig boll under Malmös WPT.

 

Du kanske även vill läsa:
Liverpoolstjärnan ger sig in i padel
Liverpoolstjärnan ger sig in i padel
Den här artikeln handlar om: