Mike Yanguas & Alex Arroyo bildar par.
Foto: World Padel Tour (montage).
Internationell padel

Klart: Unga stjärnorna bildar par 2023

ANNONS

Två av Spaniens mest framstående unga stjärnor, Alex Arroyo (21) och svenskfavoriten Mike Yanguas (20) går ihop och bildar par inför nästa säsong.

Spanska tidningen Marca bekräftar att ynglingarna Mike Yanguas och Alex Arroyo slår sina påsar ihop och bildar en väldigt spännande duo inför säsongen 2023.

Svenskbekantingen Yanguas med den alltid så underhållande spelstilen som gjort honom till en publikfavorit i Sverige har haft ett hektiskt år och provat sin lycka med flera namn på världstouren.

Utvecklats tillsammans med legenderna

Tillsammans med Jorge “Coki” Nieto rivstartade de säsongen 2022 med att nå ett par semifinaler och en Challenger-titel. Yanguas avslutade sedan året med att dela banan med två stora namn: Paquito Navarro och Miguel Lamperti

Hans blivande parhäst, Arroyo inledde även han säsongen 2022 med att dela bana med en riktig legend i form av Juan Martin Diaz. För att sedan avsluta säsongen med Gonzalo Rubio. 

Tillsammans lyckades de under deras relativt korta samarbete eliminera några toppduos och nådde som bäst fram till semifinal i Malmös WPT i November.


ARKIV: Chingotto med en läcker fint som totalt ställer motståndet. 

 

Du kanske även vill läsa:
Efter en enastående säsong — han är årets bästa argentinska spelare
Efter en enastående säsong — han är årets bästa argentinska spelare
Den här artikeln handlar om: