Notification
Victor Forsberg.
Foto: PadelDirekt.

Se avsnitt fyra av ”proffsdrömmar” — en serie i samarbete med Wilson

I det fjärde avsnittet av ”Proffsdrömmar” möter vi Wilson-talangen Victor Forsberg, där han bland annat berättar om hur han hittade till padel via tennisen, sina styrkor på banan och om sin höga målbild för framtiden.

Se avsnittet i spelaren ovan

”Proffsdrömmar” är en sex avsnitt lång serie där PadelDirekt i samarbete med Wilson följer fyra unga svenska spelare i deras padelsatsning.

Med i serien är Wilson-talangerna Asta Renemark, Erik Nordström, Oliver Hodos, och Victor Forsberg. Den går på djupet kring spelarnas tankar, deras satsning i stort och hur Wilson stöttar sina spelare på vägen mot eliten.

I detta avsnitt möter vi Victor Forsberg som delar med sig om sin resa från tennisen till padel och han berättar om ögonblicket då han förstod att padeln var det han verkligen ville satsa på.

Victor pratar också om vikten av att hela tiden fortsätta att utvecklas och bli bättre och hur man bäst tacklar motgångar. 

Därutöver berättar han om sin målbild, sina styrkor på banan samt hur han lägger upp sin träning för att i framtiden ha möjlighet att spela på World Padel Tour.

Godbitar från avsnittet

  • Intervju med Victor Forsberg.
  • Klipp från Wilsons träningsläger

Läs mer om Wilson här!

Du kanske även vill läsa: Se avsnitt två av ”proffsdrömmar” TV: Se avsnitt ett av ”Proffsdrömmar”: ”Tror det kan räcka långt”