Notification
Erik Nordström.
Foto: PadelDirekt.

Se avsnitt två av ”proffsdrömmar” — en serie i samarbete med Wilson

Det är dags för avsnitt två i den sex avsnitt långa serien ”Proffsdrömmar”, där PadelDirekt i samarbete med Wilson följer fyra unga svenska spelare i deras padelsatsning.

Se avsnittet i spelaren ovan

Serien handlar om Wilson-talangerna Asta Renemark, Erik Nordström, Oliver Hodos, och Victor Forsberg och på går på djupet kring spelarnas tankar, deras satsning i stort och hur Wilson stöttar sina spelare på vägen mot eliten.

I detta avsnitt träffar vi en av spelarna i Wilsons satsning på ungdomspadeln, Erik Nordström. Nordström är rankad etta bland 18-åringar i Sverige och stod för ett starkt ungdoms-EM, där han och Adam Axelsson bland annat pressade det starka spanska paret Pablo Cardona (rankad 94 på WPT-rankingen) och Daniel Santigosa (117). 

— Det är klart man kan se sig själv stå på banan med flera tusen på läktaren, helt tyst, och alla kollar på just dig, säger Erik Nordström i avsnittet.

Erik berättar om sina mål inom padeln, de största skillnaderna mellan junior- och seniornivå och vilka utmaningar det medför.

Hur behåller man egentligen motivationen uppe? Erik pratar om hur han hittade ny motivation i padeln och hur hans tidigare erfarenheter från tennisen gett honom en del fördelar ute på padelbanan.

Avsnittet i korthet

  • Intervju med Erik Nordström.
  • Klipp från Wilsons träningsläger

Läs mer om Wilson här!