Alex Arroyo & Gonzalo Rubio går skilda vägar.
Foto: World Padel Tour
Internationell padel

Ännu ett världspar separerar — efter bara tre månader tillsammans

ANNONS

Gonzalo Rubio och Alex Arroyo har beslutat sig för att separera. Paret, som började spela tillsammans för bara tre månader sedan, gjorde sin sista turnering i Milano.  

I dagarna meddelade Pincho Fernandez och Jose Garcia Diestro att de går skilda vägar. Nu har även det spanska paret Gonzalo Rubio och unge Alex Arroyo tagit farväl av varandra, i vad som väntas bli ett hektiskt slut på året när det gäller partnerbyten. 

Beslutet offentliggjordes efter att paret deltagit i Premier Padel P1 i Milano, där de var tvungna att dra sig ur turneringen på grund av fysiska besvär som Arroyo drabbades av.

"Vi har vunnit och förlorat tillsammans, lärt oss av varandra och haft en spektakulär avslutning på året. Milano Premier Padel var min sista turnering med Alex", meddelade Rubio på sitt Instagramkonto.

“Bitterljuv känsla”

Så här skriver unge stjärnskottet Alex Arroyo om uppbrottet på sina sociala kanaler

“Jag lämnar med en bitterljuv känsla eftersom det inte är så jag hade velat avsluta året. Tack Zalo Rubio för den här tiden tillsammans, jag har lärt känna en fantastisk person.”

Paret, som började spela tillsammans i slutet av september, hade en mycket lovande start och vann en titel i deras första FIP Platinum-turnering. Men därefter har det varit blandade resultat för duon som inte verkar ha funnit ro tillsammans på banan. 


ARKIV: Bisarra scener när motståndaren försöker ta bollen.

Du kanske även vill läsa:
WPT-paret splittras: "I dag avslutas en vacker etapp"
WPT-paret splittras: "I dag avslutas en vacker etapp"
Den här artikeln handlar om: