Alejandro Galan och Juan Lebron.
Foto: World Padel Tour
World Padel Tour

Bekräftat: Galan skadad: "Jag är tvungen att lyssna på min kropp"

ANNONS

Efter uppgifterna som tillkännagavs för två dagar sedan kommer den officiella bekräftelsen från spelarna och World Padel Tour: Lebron och Galan drar sig ur WPT Mexico på grund av Galans skada.

I enlighet med uppgifterna som publicerades i tisdags kommer världsettorna Alejandro Galan och Juan Lebron inte att delta i WPT Open som just nu pågår i Mexiko. Anledningen till detta är en knäskada som Ale Galan lider av och läkarna har därför rekommenderat honom att vila.

Nyheten bekräftades av Galan själv via sina sociala nätverk:

"På grund av ett knäproblem som jag har burit på i några månader och som har blivit mer akut de senaste veckorna är jag tvungen att lyssna på min kropp och läkarna och jag måste sluta. Jag kommer tillbaka så snart som möjligt och ser fram emot mer", meddelade spelaren.

Eftersom World Padel Tour fick beskedet när tävlingen hunnit börja, kunde inga ändringar göras i huvudlottningen — vilket betyder att Gonzalo Rubio och Alex Arroyo, som skulle ha mött världsettorna på torsdag, kvalificerar sig direkt till nästa omgång.

Det är ännu inte känt om Ale Galans skada kommer att hindra paret från att delta i nästa veckas Premier Padel-tävling, Mexico Major.

 

Du kanske även vill läsa:
Nytt racket: ”Intresset är stort så fort det släpps något med Lebron”
Nytt racket: ”Intresset är stort så fort det släpps något med Lebron”
Den här artikeln handlar om: