Tolito Aguirre.
Foto: Privat.
Svensk Padel

Klart: Fansfavoriten Tolito till Studio Padels storturnering

ANNONS

Den 5-7 januari  2023 kommer lagtävlingen Betsson Sundsvall Showdown anordnas i Sundsvall. Bakom tävlingen står Studio Padel-gänget. Nu är det klart att Tolito Aguirre från ATP-touren kommer delta.

Sedan tidigare har PadelDirekt skrivit om Studio Padels storsatning på en lagturnering i början av 2023. Nu är det klart att Tolito Aguirre, från APT-touren är går in som sista spelare i startfältet. Han är just nu rankad fyra på APT-rankingen.

— Vi pratar med honom från och till. Han vill alltid vara med i våra sammanhang. Och vi var tidigt ute o frågade honom, säger Studio Padels Fredrik Nordin till PadelDirekt.

Turneringen kommer spelas i lagform, där lagkaptenerna i lag Röd och Blå — eller de goda mot de onda, som Nordin uttryckt det — själva har fått sy ihop sina lag.

Det handlar om Sveriges absoluta toppspelare som kommer till Norrland kryddat med kända internationella WPT-spelare. Dock finns det enbart en herrklass.

Exempel på andra spelare som kommer delta är Daniel Windahl, Simon Vasquez Pablo Liljo, Cayetano Rocafort.

Skådeplatsen för det tre dagar långa spektaklet är sporthallen i Sundsvall där tolv matcher på en uppbyggd centercourt kommer spelas.


Här är lagen 

Lag Blå

Daniel Windahl/Simon Vasquez

Viktor Stjern/Pierre Bonfré

Antonio ”Pincho” Fernandez/Jose Diestro

Gonzalo Rubio/Tolito Aguirre 

Lag Röd

Cayetano Rocafort/Pablo Figueroa

Linus Frost/Daniel Appelgren

Ramiro Moyano/Francisco Gil

Alvaro Cepero/Pablo Lijo
 


Arkiv: Tolito briljerar.

Den här artikeln handlar om: