Leo Augsburger.
Foto: World Padel Tour
World Padel Tour

Smakstart för supertalangerna — slog ut erfarna paret på hemmaplan

ANNONS

På hemmaplan röner de unga argentinarna Leo Augsburger och Valentino Libaak stora framgångar. I den första matchen i huvudomgången slog de ut erfarna Javi Ruiz och Pablo Lijo via en treset-rysare.

De unga argentinska talangerna Leo Augsburger och Valentino Liibak, 18 år gamla, hade stora framgångar i första omgången av World Padel Tour Buenos Aires Masters. Wild card-paret slog ut Pablo Lijo och Javi Ruiz efter en tresetare och dubbla tiebreak. 

Matchen slutade 7-6, 4-6, 7-6. Totalt tappade de två poäng i de två tiebreaken.

I veckan rapporterade PadelDirekt att Leo Augsburger har anslutit sig till Nox och flyttar till Barcelona för att träna med Agustin Tapia och hans tränare Pablo Crosetti. Hans partner Valentino Liibak gör samma resa, och det är inte sista gången det här paret syns i World Padel Tour-sammanhang, eftersom båda argentinarna kommer att tävla mer i Europa redan nästa år.

I dag möter paret Juan Lebron och Alejandro Galan i nästa runda. Det kommer att bli ett tufft test för paret. Matchen är schemalagd till klockan 19.00 lokal tid, det vill säga klockan 23.00 centraleuropeisk tid.


ARKIV: Brasilianaren Bergamini vrider sig i smärtor efter att bollen träffar olyckligt. 

Du kanske även vill läsa:
Argentinska jättetalangen väljer Nox — satsar mot WPT: ”Min dröm”
Argentinska jättetalangen väljer Nox — satsar mot WPT: ”Min dröm”
Den här artikeln handlar om: