Fernando Belasteguin och Sanyo Gutierrez återförenas.
Foto: World Padel Tour.
Internationell padel

”Mr.Padels” uppgifter bekräftade — Bela och Sanyo återförenas

ANNONS

Det nämndes vagt redan i ”Mr.Padels” podcast i måndags. Att Fernando Beleasteguin och Sanyo Gutierrez skulle återförenas. 
Och det visar sig stämma. Enligt uppgifter till PadelAlto är det helt klart att legendarerna spelar med varandra nästa år.

Efter en första säsong tillsammans 2021 kommer Sanyo Gutierrez och Fernando Belasteguin att återigen gå samman under nästa säsong.

”Det är inte helt omöjligt att det blir det två igen, jag har hört skvaller. De kör en farewell-tour tillsammans och så slutar båda efter nästa”, sa Andreas Ehrnvall i podcasten.

Nyheten bekräftas nu av källor till PadelDirekts systersajt Padel Alto. Under sin första period som par lyckades Sanyo och Bela vinna WPT Madrid, i Vigo och Valencia Open. Men efter en lovande start, och efter Belas skada, gick det sämre, och paret slogs vid två tillfällen ut redan i den första omgången och de separerade. 

I lördags spelade Bela och Sanyo återigen med varandra under VM-finalen mot Spanien. En final de också lyckades avgöra till Argentinas fördel. Padel Alto har informerats om att spelarna kommer att göra tillkännagivandet officiellt inom de närmaste dagarna.

”Det var min skönaste seger någonsin”, berättade Andreas Ehrnvall att Bela sa efter den finalen.

Lyssna på ”Mr.Padels” 55:e avsnitt här. 


ARKIV: Bela gör ovanligt fel på matchbollen.

Den här artikeln handlar om: