WPT Malmö
Carolina Navarro Björk.
Foto: World Padel Tour
World Padel Tour

Tidigt uttåg för Carolina Navarro Björk ur Malmös WPT

ANNONS

Den så kallade svenskdagen är i gång i Malmö Arena och först ut var den spansk-svenska storstjärnan Carolina Navarro Björk, som bara fick spela en match på hemmaplan. Det blev en svidande förlust mot starka Delfi Brea och Marta Marrero, 1-6, 6-7. 

Efter succén på padel-VM i Dubai blev vilan inte särskilt lång för Carolina Navarro Björk, som i dag gick in för sin första match på hemmaplan i Malmö, tillsammans med partner Claudia Jensen

Sextondelsfinalen blev dock parets enda framträdande på Areco Malmö Padel Open, då motståndarna Delfi Brea (17) och Marta Marrero (10) var starkare och vann matchen med 6-1, 7-6. 

Navarro Björk/Jensen hade matchen igenom svårt att vinna sina egna servegame, särskilt i första set där siffrorna rann i väg till fördel för spansk-argentinska duon på andra sidan. 

46-årige Navarro Björk och 17-åriga Jensen spelade upp sig i andra set och hade faktiskt chansen att ta matchen till ett tredje och avgörande set, men de misslyckades att hålla sin serve och istället gick matchen till tiebreak. Där var det nykomponerade paret Brea/Marrero urstarka och gjorde en snabb historia av matchens sista bollar.

En skön seger för Brea/Marrero som gör sin blott andra turnering ihop och därmed revanscherar sig från deras tidiga uttåg i deras förra turnering. I morgon väntar åttondelsfinal mot Lorena Rufo och Carla Mesa.


ARKIV: Carolina Navarro Björk med en underbar stoppvolley på padel-VM i Dubai.

Foto: FIP

Du kanske även vill läsa:
Ansök till Head Hunted Padel Team — bli proffs för en säsong
Ansök till Head Hunted Padel Team — bli proffs för en säsong
Följ svenskarna i Malmös WPT — Resultat och spelschema
Följ svenskarna i Malmös WPT — Resultat och spelschema
Den här artikeln handlar om: