WPT Malmö
Mike Yanguas — Varlions affishnamn.
Foto: World Padel Tour
World Padel Tour

De blir officiell racketpartner till Swedish Padel Open

ANNONS

Swedish Padel Open är stolta över att kunna presentera Varlion som ny racketpartner för 2022 och 2023 för World Padel Tour Open-turneringarna i Sverige. Det skriver SPO i ett pressmeddelande. Spanska jätten lanserar även ett nytt racket, exklusivt för SPO. 

Varlion är känt över hela världen med många års erfarenhet inom padel och har varit ett av de ledande varumärkena i årtionden.  

— Vi är mycket stolta över att kunna presentera detta partnerskap med Varlion. Att arbeta med ett varumärke med sådan erfarenhet, kultur och omsorg kring kvalitet gör oss tacksamma, säger SPO:s turneringsledare Urban Johansson.

Felix Regalia, vd, och grundare av Varlion:

— Sverige är en av de största marknaderna för premiumlracketar, så att samarbeta med toppturneringen kändes som en bra match för oss, säger han.

Lanserar exklusivt racket

Varlion skriver att de har designat ett exklusivt racket för Areco Malmö Padel Open. Ett racket som kommer att tilltala spelare som söker både kontroll och kraft i sitt spel. Med en rundad droppform och en medelhög balans gör att spelaren får ut det mesta av sitt spel. 

Racket går att köpa online eller i Varlions monter under World Padel Tour-turneringen i Malmö. 

Huvudturneringen startar på onsdag 9/11 och med finalspel på söndag 13/11. Kvalspelet pågår just nu i We Are Padels hall i Skurup


ARKIV: Bela gör ett nybörjarmisstag när det gäller som allra mest.

Du kanske även vill läsa:
De får wild card till Malmös WPT: "Finns en järnvilja i henne"
De får wild card till Malmös WPT: "Finns en järnvilja i henne"
Följ svenskarna i Malmös WPT — Resultat och spelschema
Följ svenskarna i Malmös WPT — Resultat och spelschema
Den här artikeln handlar om: