Se den otroliga bollen som får publiken att ställa sig upp och applådera.
Foto: Viaplay
WPT Menorca Open

TV: Stående ovationer från publiken efter magisk boll

ANNONS

Menorcas WPT fortsätter att bjuda på överraskningar. Francisco Gil och Ramiro Moyano besegrade Jon Sanz och Lucas Campagnolo i en underhållande semifinal med 6-2. 6-1. 
Paret är därmed klara för WPT-final — Gils första i karriären. 

I herrarnas semifinal i Menorca möttes två par som har varit turneringens stora överraskningar. På ena sidan det nya paret Jon Sanz och Lucas Campagnolo, som under gårdagen slog ut Pablo Lima och Franco Stupaczuk i kvartsfinalen.

På andra sidan var Francisco Gil och Ramiro Moyano som i sin kvartsfinal slog ut självaste världstvåorna Agustin Tapia och Sanyo Gutierrez. 

Klar för sin första final i karriären

Campagnolo och Sanz försökte ta tag i taktpinnen i inledningen av matchen men fick inte låna den av sina motståndare. De överrumplades av Moyano och Gil som kom ut på banan fulla av självförtroende och sopade banan med "Campa" och Sanz.

Efter två snabba, men underhållande set med flera godbitar skrevs slutsiffrorna till 6-2, 6-1 i fördel till Gil/Moyano som därmed blev klara för deras första finalen som par — och den allra första finalen i Gils karriär.

Finalen spelas i morgon söndag, där Gill/Moyano ställs mot vinnaren från semifinalen mellan Alejandro Galan/Juan Lebron och Fernando Belasteguin/Arturo Coello som spelas i eftermiddag.


 

Den här artikeln handlar om: