Montage: Juan Tello & Paquito Navarro.
Foto: World Padel Tour
Internationell padel

Klart: Då spelar nya stjärnparet sin första turnering ihop

ANNONS

Efter uppbrotten mellan flera stjärnor i padelns absoluta topp rapporterades det att Paquito Navarro och Juan Tello skulle bilda nytt par kring World Padel Tours master i Buenos Aires i November. Något som nu har bekräftats.

Under gårdagen registrerades Paquito Navarro och Juan Tello som ett lag till den konkurrerande världstouren: Premier Padel-tävlingen i Egypten mellan 24-30 oktober. Detta innebär att Navarro kommer att byta position till forehand-sidan om Juan “El Gato” Tello. 

Det nykomponerade laget är för närvarande rankat som tvåa i tävlingen bakom Juan Lebron och Ale Galan, detta eftersom Agustín Tapia och Sanyo Gutiérrez inte kommer att delta i tävlingen.

Paquito Navarro och Martin Di Nenno spelar sin sista turnering tillsammans i World Padel Tour Santander som pågår i detta nu. Di Nenno är anmäld till tävlingen i Egypten tillsammans med Coki Nieto — som han kommer att spela med för återstående del av säsongen

Juan Tello och Federico Chingotto kommer enligt uppgifter avsluta sitt långa partnerskap på hemmaplan i Argentina i och med WPT-mastern i Buenos Aires i mitten av November. Chingotto saknas fortfarande på spelarlistan till tävlingen i Egypten, där anmälan till tävlingen stänger på fredag.


ARKIV: Legendarens osannolika miss vid matchboll under WPT-turneringen i Madrid.

Den här artikeln handlar om: