Internationell padel
Miguel Benitez och Gonzalo Rubio.
Foto: World Padel Tour
Sillybloggen

Svenskbekantingen bryter upp med partnern — efter bara tre månader

ANNONS

Det spanska WPT-paret Gonzalo Rubio och Miguel Benitez kommer inte längre spela tillsammans. Paret splittras efter bara tre månaders spel tillsammans.

I början av juli i år annonserade Gonzalo Rubio att han skulle bilda par med Miguel Benitez. Nu kommer spanjorerna gå skilda vägar. World Padel Tour Open i Amsterdam blir deras sista turnering som par.

Beslutet kom något oväntat med tanke på att duon har nått fina resultat i hop, där den mest uppmärksammade framgången kom under åttondelsfinalen på WPT Malaga Open då de lyckades slå ut världsettorna Juan Lebron och Ale Galan — bara tre veckor efter att Rubio/Benitez började spela i hop. 

Uppbrottet verkar, enligt Rubios uttalande på sina sociala medier, komma i från honom och bero på att ett “nytt och spännande projekt" har knackat på hans dörr.

”En stor rival för mig på planen"

"Nu finns det en ny och spännande utmaning i min karriär, men jag tar farväl med vetskapen att "El Comandante" har mycket magi inom sig och kommer att vara en stor rival för mig på planen", skriver Gonzalo Rubio på sin Instagram.

Rubio är ett välkänt ansikte i Sverige då han spelat Euro Finans tillsammans med bland andra Cayetano Rocafort och även Studio Padel Stockholm Showdown.

Exakt vad det innebär och vilka som kommer bli spanjorernas nya partners är ännu oklart.    


ARKIV: Se när Gonzalo Rubio spelar i Sverige under Euro Finans. 

Foto: Padel-Television

Den här artikeln handlar om: