Anna Åkerbergs gravidlycka.
Foto: Bildbyrån.
Svensk Padel

Sverige-ettans gravidlycka: ”En massa känslor”

ANNONS

Anna Åkerberg är gravid. Det meddelade Sverige-etta med en bild på Instagram. 

”Det känns otroligt häftigt, skrämmande och knäppt. En massa känslor på samma gång, men mest av allt lycka”, skriver Anna Åkerberg i ett sms till PadelDirekt.  

Förra onsdagen spelade ettan på Sverige-rankingen Anna Åkerberg på World Padel Tour Stockholm tillsammans med Amanda Girdo. Paret föll i två raka set mot Jessica Castello/Alix Collombon. Några dagar senare meddelade den svenska landslagsspelaren att hon är gravid och att barnet väntas komma i mars.

Åkerberg kommer inte att spela SPT 6 i Västerås i helgen. Varken Amanda Girdo — som spelar WPT i Nederländerna — eller Ida Jarlskog — som ska spela med den belgiska WPT-spelaren Helena Wyckaert — fanns att tillgå.

”Det känns okej. Jag behöver lite extra tid för återhämtning nu i och med graviditet, så därför hade tävling i helgen potentiellt påverkat min prestation under kvalet. Det känns viktigt att komma hundra procent förberedd till Derby, fortsätter Åkerberg.

Hur länge har du tänkt att köra på?
”Så länge kroppen tillåter och så länge jag känner att jag kan prestera”.  


ARKIV: Amanda Girdo levererar på WPT Stockholm. 

Den här artikeln handlar om: