Foto: Anna Åkerberg instagram
Svensk Padel

Svenska toppspelaren lämnar WAP för konkurrent: ”Tror stenhårt på det”

ANNONS

Anna Åkerberg lämnar We Are Padel för Padel United. 
Det meddelar den svenska stjärnan via sin Instagram:

”Det är med stor glädje jag härmed kan presentera min nya klubb: PDL Padel United”, skriver hon.

Anna Åkerberg som så sent som förra helgen var i final i den femte deltävlingen av Swedish Padel Tour i Växjö tillsammans med Ida Jarlskog lämnar föreningen We Are Padel och skriver på för en annan stor aktör — Padel United.

”Jag är superglad över att bli en del av ert team och jag tror stenhårt på det ni gör. Så kul vi ska ha”, fortsätter hon.

Åkerberg skrev i augusti i fjol på för We Are Padel (WAP) och blev därmed lagkamrat med Baharak Soleymani. På PDL blir hon i stället klubbkamrat med sin ordinarie partner Amanda Girdo. Men även indirekt med spelare som Sofia Arvidsson, Ida Jarlskog och Åsa Eriksson Krüeger som Padel Crew Padleklubb, vilken är en del av PDL/Padel United.

”Bästa alternativet för mig”

”Jag sökte efter ett bättre träningsupplägg, sedan André Schlyter flyttade till Spanien har jag stått utan fast tränare. Jag landade i att PDL Padel United är bästa alternativet för mig. Deras fokus på bra och kontinuerlig träning passar mig utmärkt”, skriver Anna Åkerberg i ett sms till PadelDirekt. 

Åkerberg har tillsammans med Amanda Girdo tre titlar på SPT i år. 

”Det är med stor stolthet vi välkomnar Anna Åkerberg till vårt team. Anna är en skicklig och ambitiös spelare och vi kunde inte vara gladare att ha henne som en del av oss. Välkommen Anna, Nu kör vi, skriver PDL på sin Instagram.


ARKIV: Åkerberg/Icardo vinner svettig boll på EFI.

Foto: C More.

Den här artikeln handlar om: