På bilden: Baharak Soleymani & Anna Åkerberg.
Foto: Bildbyrån.
Svensk Padel

Åkerberg byter klubb — blir lagkamrat med Barre: ”Omåttligt taggad”

ANNONS

Anna Åkerberg lämnar Padelcourt 9 för We Are Padel, WAP.
Där blir hon lagkamrat med Baharak Soleymani. 

Är mäkta stolt över att kunna presentera att We Are Padel går in som min sponsor och att jag numera tävlar för WAP Padelclub. Omåttligt taggad för detta samarbete”, skriver Anna Åkerberg på Instagram.

PDL Group och We Are Padel seglar upp som starka utmanare på damsidan i lag-SM som avgörs först med kval 1-3 oktober och sedan med slutspel 26-28 november. PDL Group som knutit till sig både Sofia Arvidsson och Amanda Girdo och We Are Padel som värvat först Baharak Soleymani och nu Anna Åkerberg. 

Kanske är det till och med upplagt för en final mellan klubbarna där de normala lagkompisarna i så fall skulle få möta varandra. 

Den här artikeln handlar om: