Viktor Stjern & Pierre Bonfré.
Foto: Viktor Andersson.
Svensk Padel

Stjern/Bonfré byter klubb: ”Göra Göteborg ännu mer överlägset”

ANNONS

Team Every Padel har i dag presenterat tre tunga signeringar. 
Viktor Stjern, Pierre Bonfré och Per Hjalmarson ansluter från Göteborg Padel Club och blir en del av Göteborgs-baserade Every Padel. 

”Målet är att göra Göteborg till ännu mer överlägsen padel-huvudstad i Sverige än vi redan är”, skriver Viktor Stjern i ett sms.

Landslagsspelarna Viktor Stjern och Pierre Bonfré, rankade trea och fyra i Sverige, tillsammans med Per Hjalmarson (13) blev i dag en del av det som nu får anses vara Sveriges klart starkaste lag på herrsidan.

Efter att Ryska Posten och Every Padel tidigare i år gått samman består hela det laget av Sveriges allra bästa spelare. Eller vad sägs som tidigare namn så som Simon Vasquez, Anton Andersson, Daniel Appelgren, Linus Frost kryddat med dessa tre nya spelare.

”Upplägg som passar mig och Pierre bäst”

På Every Padel i Göteborg med Åby som det stora flaggskeppet kommer nu Göteborgs-baserade spelare som Pierre Bonfré, Viktor Stjern, Linus Frost, Adam Knutsson-Sundblad och Johan Fors kunna sparra varandra.

”Det är en fin hall, många banor och på förhand det upplägg som passar mig och Pierre bäst i Göteborg framåt. Vi blir ett starkt team men många spelare ur Sverige-eliten

Magnus Repsgård är hallansvarig för den 25 banor stora hallen i Åby. Han säger så här om värvningarna:

”Att Viktor, Pierre och Per blir en del av vårt lag tror jag beror på att vi har en bra tränare. Sen lockar det nog också att Fors, Frost och även Adam är hos oss. Vi har ett upplägg med regelbunden träning. Jag hoppas vi får ett bra lag med en bra gemenskap där vi kan sporra varandra”, säger Magnus Repsgård.


Every X BPPT:s trupp (Bara Posten Padel Team)

Every Padel Stockholm
Simon Vasquez
Anton Andersson 
Daniel Appelgren 
Gunnar Eriksson 
Aron Heimer
Ludvig Ehrnvall 

Every Padel Göteborg
Linus Frost
Johan Fors
Pierre Bonfré
Viktor Stjern
Per Hjalmarson 
Adam Knutsson-Sundblad 

Den här artikeln handlar om: