På bilden: Från vänster: Daniel Pilotti, Andreas Ehrnvall, Simon Vasquez och Hannes Anndersson.
Foto: Privat.
Svensk Padel

Aktörens värvningskupp — bildar stjärnspäckat lag

ANNONS

Ryska Posten Padel Team (RPPT) har vunnit klubblags-SM och för klubben tävlar flera av Sveriges högst rankade padelspelare, som Simon Vasquez, Anton Andersson och Daniel Appelgren. 
Nu går laget samman med Every Padel och bildar Every X BPPT samt lanserar en satsning på barn och ungdom.

Ryska Postens Padel Teams medgrundare Daniel Pilotti kommenterar nyheten i ett pressmeddelande. BPPT står för Bara Posten Padel Team. 

— Vi startade RPPT 2016 när svensk padel var i sin linda. Målet med teamet var att genom innovation och nytänkande ta svensk padel framåt. Våga bryta ny mark och samtidigt ha kul med människor som var lika passionerat padelnördiga som vi och som man ville umgås med. Detta skulle vara en satsning från hjärtat och helt utan kommersiella intressen, säger Daniel Pilotti.

Redan under föreningens första år vann man ett individuellt SM-Guld genom lagets kapten Simon Vasquez. Genom åren har föreningen firat flertalet fina framgångar, inklusive guld i lag-SM..

— Nu har det snart gått sju år sedan vi drog igång detta och det är dags för nästa kapitel. Jag är enormt glad och stolt över det vi lyckats åstadkomma. Men samtidigt lika glad över att det vi byggt upp tas vidare i en ny satsning ihop med Every Padel. Vi har samma grundvärderingar och tillsammans är jag övertygad om att vi kommer kunna utveckla padeln ytterligare med en betoning på barn/ungdom och inkludering, vilket jag tror behövs, säger Ryska Postens Padel Teams medgrundare Daniel Pilotti.

Planerna är utslagna och sträcker sig alltså längt bortom att vinna titlar på seniorsidan.

— Mitt mål nu är att tillsammans med Every Padel skapa Sveriges bästa förening som såklart ska vinna titlar, men framförallt vara en förening för alla och som kan vara en positiv kraft i det svenska samhället.

Vasquez: Ser fram emot detta samarbete

Medgrundare och kapten för RPPT är Simon Vasquez, som nu blir en del av Every Padels redan framgångsrika team. Ett lag bestående av både talangfulla svenska spelare såväl som några av världens toppnamn. 

— Jag ser fram emot detta samarbete som kommer hjälpa både våra nuvarande elitsatsande spelare men framför allt nästa generations spelare. Every X BPPT ska bana väg för nästa elitsatsande generation. Både genom att satsa på ungdomsverksamhet men också på de som vill tävla och testa sina vingar mot de bästa i världen, säger Simon Vasquez.

I det nya laget ingår utöver tidigare nämnda även spelare som Linus Frost och Daniel Appelgren. Sportsligt ansvarig för föreningen blir Andreas Ehrnvall tillsammans med Simon Vasquez (även lagkapten för tävlingslaget). Ledare och styrelsemedlemmar är utöver ovan Bojan Jovanovic, Marios Dimakos, Daniel Pilotti och Hannes Andersson.

Every Padel är en stor padelaktör som även en mängd hallar runtom i Sverige. I laget ingår redan den svenska stjärnan Linus Frost och på World Padel Tour representeras Every Padel av stjärnor såsom Ari Sanchez/Paula Josemaria och Fernando Belasteguin samt Sanyo Gutierrez. 

Every X BPPT:s trupp (Bara Posten Padel Team)

Simon Vasquez
Anton Andersson 
Daniel Appelgren 
Linus Frost 
Johan Fors


Arkiv: Linus Frost bakom ryggen. 

Foto: Bon Padel.

Den här artikeln handlar om: