Linus Frost och Pablo Figueora.
Foto: Linus Frost Instagram
Svensk Padel

Topp-paret Frost/Figueroa sajnas av Vasquez sponsor: ”En ära”

ANNONS

Under måndagen kunde Padel Mates meddela att de har skrivit kontrakt med ytterligare två padelspelare som blir ambassadörer för varumärket. Denna gång gäller det Linus Frost och Pablo Figueroa.

— Det är en ära att få in ytterligare två starka spelare som ambassadörer för vårt varumärke. Linus och Pablo inger ett förtroende som vi vet kommer få fler att inse värdet av vår app. Speciellt de som redan spelar — men som faktiskt inte har koll på varför de ska använda Padel Mates, säger Daniel Dawood, grundare av Padel Mates.

Samarbetet innebär att ambassadörerna kommer vara ansiktet utåt för Padel Mates de kommande månaderna. Fokus framåt i ambassadörsskapet kommer handla om att lösa de problem som många padelspelare har idag, nämligen att det är både tidskrävande och energikrävande att leta efter spelare och få pusslet att gå ihop.

Padel Mates har tidigare under året skrivit avtal med Simon Vasquez och utökar nu alltså sitt ambassadörskap med elitspelarna Linus Frost och Pablo Figueroa.

Linus Frost, Josef Badro, Pablo Figueroa och Daniel Dawood.


Fakta: Padel Mates

Padel Mates är en community-plattform och marknadsplats för padelspelare, klubbar och tränare med syftet att matcha varandra på ett smidigt och enkelt sätt. Genom att samarbeta med klubbar och tränare ser Padel Mates till att spelare får en smidig upplevelse inför, under och efter padelmatchen. Hos Padel Mates kan användaren hitta nya padelvänner på sin egen nivå.
 

Den här artikeln handlar om: