Simon Vasquez.
Foto: Johan Makos
Svensk Padel

Här är Simon Vasquez nya samarbete: ”Härlig och ödmjuk person”

ANNONS

Simon Vasquez kan vara elitspelaren med flest kommersiella samarbeten i världen.
På måndagen blev det officiellt att han adderar ytterligare ett — svensken har skrivit ett ambassadör-avtal med Padel Mates.

Det skriver Padel Mates i ett pressmeddelande på måndagsförmiddagen.

Josef Badro och Daniel Dawood, grundarna av Padel Mates, meddelar på måndagen att de inleder ett samarbete med Sverige-ettan Simon Vasquez, som är rankad 123 i WPT och är en stor profil inom padel inte bara i Sverige.

— Det känns fantastiskt roligt att välkomna Simon Vasquez till Padel Mates-familjen och att han nu kommer vara vår ambassadör för Padel Mates och vårt community. Han är en härlig och ödmjuk person som klickar utmärkt med våra värderingar som bolag, säger Josef Badro, grundare av Padel Mates.



Kontraktet sträcker sig på ett år och kommer bland annat innebära att Simon Vasquez syns kontinuerligt i Padel Mates kanaler och tvärtom. Padel Mates är säkra på att samarbetet kommer förstärka precis det som de vill att användare ska känna när de använder appen.

— Vårt mål är att göra padel tillgängligt för alla oavsett vart man befinner sig nivåmässigt. Den här säsongen ser vi därför speciellt mycket fram emot att samarbeta med Simon Vasquez och tillsammans bygga ett starkare varumärke, säger Daniel Dawood, grundare av Padel Mates. 

Vasquez bekräftar Josef och Daniels visioner om samarbetet och lägger vikten på just enkelheten i att hitta spelare och banor genom appen:

— Det ska vara enkelt och roligt att spela padel, inte komplicerat att hitta varken spelare eller banor. Därför är jag stolt ambassadör för Padel Mates som förenklar hela den här processen. Padel är en fantastisk sport och både jag och Padel Mates vill att fler ska känna så, därför är det här en oerhört träffsäker match, säger Vasquez.


Fakta: Padel Mates

Padel Mates är en community-plattform och en marknadsplats för padelspelare, klubbar och tränare med syftet att matcha varandra på ett smidigt och enkelt sätt. Genom att samarbeta med klubbar och tränare ser Padel Mates till att spelare får en smidig upplevelse inför, under och efter padelmatchen. Hos Padel Mates kan användaren kan hitta nya padelvänner på sin egen nivå.


 

Den här artikeln handlar om: