WPT Valladolid
Foto: World Padel Tour.
World Padel Tour

Glädjebeskedet: Windahls historiska match sänds med svensk kommentator

ANNONS

I morgon kväll spelar Daniel Windahl en historisk sextondelsfinal i Valladolids World Padel Tour Master. 
I par med Cristian Gutierrez ställs de mot Fernando Belasteguin och Arturo Coello — och nu står det klart att Viaplay sänder mötet.

För första gången har en svensk herrspelare tagit sig via kvalet och in i huvudturneringen på WPT och i denna historiska tillställning ställs Daniel Windahl/Cristian Gutierrez mot inga mindre än legendaren Fernando Belasteguín och hans 20-åriga hårt slående partner Arturo Coello.

Viaplay har köpt rättigheterna till matchen och bjuder nu sina tittare på denna match som förstås har stort svenskintresse. Det berättar Martin Älveby, Producent på Viaplay Groups för PadelDirekt.

Windahl har spelat sextondelsfinaler på WPT förut. Både i Köpenhamn, där det blev seger i första omgången mot Juan Martin Diaz/Agustin Gutierrez, och i Malmö men då har det varit efter att han fått wildcard till turneringen.

— Blir WPT:s häftigaste centercourt på onsdag. Det är bara att gå in och köra, jag tror verkligen att vi kan vinna den också, sa Daniel Windahl till PadelDirekt efter sin seger i går. 

Eftermiddagspasset på centercourten börjar 17.00 i morgon. Då ställs Ale Galan och Juan Lebron mot Miguel Yanguas och Coki Nieto. Efter den matchen spelar Paquito Navarro/Martin Di Nenno mot Javi Ruiz/Pablo Lijo och sedan är det dags för Windahls match. 

Viaplays sändning börjar 19.00, då är det förmodligen Navarro/Di Nenno mot Ruiz/Lijo på banan. Kommenteringen kommer att vara på svenska.  


ARKIV: Fantastisk boll på Premier Padel från Windahl/Gutierrez. 

Foto: Viaplay Group. 

Den här artikeln handlar om: